Workshop - Urban Board

URBAN BOARD.NL

URBAN BOARD, het merk dat zich volledig toelegt op elektrische mobiliteit !

Bent u op zoek naar ideale apparatuur om uw stadsvervoer te vergemakkelijken, om te entertainen met familie en vrienden? Je zult ze waarschijnlijk op Urban Board vinden! Kies uw favoriet uit onze selectie hoverboards in alle maten en onze elektrische scooters voor kleine en volwassen voor een concurrerende prijs :)

Waarom bij ons bestellen?

Bij Urban Board laten wij u profiteren van de beste fabrieksprijzen die we van onze fabrikanten krijgen dankzij de regelmaat en volumes van onze bestellingen. Onze levertijden zijn soms soms iets langer dan de onze    directe concurrenten (Amazon, Cdiscount), maar de commerciële korting die wordt toegepast, is veel voordeliger op onze website (tot 50% op bepaalde modellen). Door morgen onze klant te worden, profiteert u ook van een follow-up    het gebruik van uw apparaat (2 jaar garantie). In tegenstelling tot sommige marktplaatsen waar onafhankelijke verkopers zijn die vaak onervaren zijn in deze producttypologie, heeft Urbanboard.nl gewerkt met competente laboratoria,    alle technische en elektronische tests van de producten die in Europa worden gedistribueerd. Urbanboard.nl is aanwezig in heel Europa, inclusief Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Onze sterke punten:

- persoonlijke communicatie met onze klanten

- onverslaanbare prijzen

- beveiligde gecommercialiseerde producten (CE, ROHS, enz ...).

- reparatiewerkplaats in heel Europa

- 14 dagen om van mening te veranderen (gratis)

Onze zwakke punten:

- het is aan jou om het ons te vertellen! We zijn altijd op zoek om onszelf te verbeteren. Onze website is gebaseerd op vertrouwen en respect. De wereld van elektrische mobiliteit is een nieuwe milieuvriendelijke technologie die we met trots ontwikkelen door deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De stad van morgen zal zachter zijn om te leven (minder lawaai, minder vervuiling) dankzij deze nieuwe innovatieve transportmiddelen.

Venez nous rejoindre et participer vous aussi à cette grande aventure !!

Onze teams staan tot uw beschikking op +31 70 360 7500 of per e-mail op het volgende adres: [email protected]

Goede reis met Urban Board

Enjoy your life :)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password